Partner 54 - Leverantör PyramidAffärssystem

Ett affärssystem som växer med din verksamhet

Pyramid är ett komplett och funktionsrikt affärssystem för små och medelstora företag. Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Pyramid, med bred funktionalitet och lättarbetat gränssnitt, utgör en modern och flexibel lösning inom ekonomi, information och verksamhetsstöd.

Ett nytt sätt att arbeta…

När du väljer nytt affärssystem är det viktigt att det har rätt funktionalitet för din verksamhet och att det bygger på en modern teknisk plattform.

Ett bra affärssystem ska dessutom vara lätt att förstå och enkelt att arbeta med. Varje medarbetare ska kunna göra egna personliga inställningar anpassat efter behov och uppgift. Under de kommande åren kommer ditt företag att utvecklas.

Förändringar i verksamhet och organisation ställer stora krav på att även ditt affärssystem kan anpassas efter nya förutsättningar. Därför är ditt val av affärssystem en viktig händelse.

Standardsystem

Mer än 90 % av alla system vi levererar är standardsystem utan några anpassningar i programkoden. Att redan från början veta vad systemet kommer att kosta, innebär en trygghet för dig som kund.

Funktionalitet ställt mot krav och behov

Pyramid har funnits på marknaden i drygt 20 år och utvecklingen har alltid varit kundstyrd. Vår målgrupp är mindre och medelstora företag inom många olika branscher. Idag har vi ett av marknadens bredaste utbud av standardmoduler. Som kund har du mycket stora möjligheter att bygga ett standardsystem som svarar mot just dina önskemål och behov!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Du kan enkelt använda vårt kontaktformulär »

 

 

Mer information om Pyramid

Här kan du läsa mer om Pyramid »

Ladda ner broschyr om Pyramid »

Läs mer om E-Fakura Leverantör »

Vårt erbjudande

Med kvalitet, kompetens och omtanke sköter vi er IT-miljö. Vi erbjuder separata tjänster eller helheltslösningar inom IT och dokumenthantering. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda under våra områden.

Kontakta oss gärna!

Vi ser fram emot att höra från dig och berättar gärna mer om  våra tjänster!

Partner54

Frögatan 16
653 43 Karlstad

Telefon: 054-10 02 60

E-post: info@partner54.se

Hitta till oss »

Fyll i namn och kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Share This